Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/clients/client21/web276/web/modul/21_ebusiness/class/m21inquiryForm.php on line 36

Cikkszám: 100

VERA EFFIGIES”- igazi képmás
A KISCELLI SZŰZ MÁRIA KEGYELEM KÉPE

 Nec Deus est, nec homo, praesens, quam cernis imago.
Sed Deus est, et homo, quem sacra figurat imago.

„Sem Isten, sem ember e kép, melyet nézek, de Isten, s ember, kit azáltal képzek.”

A Kiscelli Szűzanya kegyelem szobrát, 1739-ben Koptik Odó St. Lambrechti bencés szerzetes hozta Mariazellből Dömölkre, ahol annak, először fából „cellát” épített, – innen származik a település Kismáriacell, később Kiscell, ma Celldömölk.

A Mária jobbján ülő gyermek Jézus egyik kezében almát tart, a másikkal pedig fügét, egy paradicsomi gyümölcsöt nyújt Máriának, aki így „új Évaként”, Jézus pedig „új Ádámként” jelenik meg, akik a bűnbeesés gyümölcsét a megváltás gyümölcsévé változtatják.

Kisdedével Szűzanyánk, Szent áldását adja ránk!

Listaár
0 Ft
Listaár
Akciós ár
Ár
0 Ft/db
Nettó: 0 Ft+27% Áfa/db
Új
Kiemelt

Napi Ima
Kiscell Kedves Anyjához

Urunk, Istenünk,
Te megdicsőítetted
Fiad Édesanyját,
ezt a celli szentélyt pedig áldásoddal halmozod el.

A Boldogságos Szűz Mária közbenjárására szabadíts meg a fenyegető földi veszedelmektől, hogy kegyelmeddel eljussunk
az örök boldogságra.
A mi Urunk, Jézus Krisztus,
a te Fiad által, aki veled él
és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten,
mindörökkön-örökké.
Ámen

Tanúsítvány

A “DemiArt” műhelyében, kézzel készült, sorszámozott, magas minőségű, alaposan megmunkált fafaragás. Az „Érték és Minőség Nagydíj„ jelzi és szavatolja a cég megbízhatóságát. A kitüntetés bizonyítja a minőség melletti elkötelezettségét, az egyedi sorszám, az alkotás értékét. Ennek a fafaragásnak a megvásárlásával nemcsak egy műtárgyat kapott, amely nagy megelégedésére szolgál, nemcsak emlékeztető, hanem helyettesítő is, részese a megszentelt eredeti által hordozott transzcendens erőknek. Minden részletében hűen követi az eredetit, és ez a formai hasonlóság a benne rejlő titokzatos szentség hordozója. Az eredetihez való hozzáérintéssel, amit pecsétünkkel garantálunk, és a formai azonosságukkal, maguk is „megszentelődtek.”

"Ist an das Original angerührt." EREDETIHEZ ÉRINTVE

Kegyszobrok

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."