27177 ima található a honlapon, összesen 36575 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

    Egyéb kategóriák

    Valami nagyon szépet Istenért

    Valami nagyon szépet Istenért
    Napi több frissítés

    Somogyi Margit gondolatai

    Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Istennek a csomagtartóban a helye"

    Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

    Szep
    24

    Egy édesanya így búcsúzik a lányátol " Isten legyen veled!" Mire a lánya" Istennek a csomagtartóban a helye!" És balesetet szenved.A csomagtartó épen marad és a lány meghalt. A mai predikaciojaban hallottam Tibor atyatol, az Erdély Mária rádioban. Nagyon elgondolkodtató volt a mai mélyen szántó predikációja is.

    " Aki megvall engem az emberek előtt,azt én is megvallom Mennyei atyám előtt!"

    Istent nem lehet letagadni! Nem lehet fiókba zárni, kizárni az életünkből! Teljesen felesleges! Az teljesen felesleges tényleg! Csak mi isszuk meg a kárát,csak nekünk lesz rosszabb. Mindenki találkozik vele,ha akarja ha nem. Talán szégyelled megvallani Őt? A munkahelyen, az utcán, az ebédlőbe étkezés előtti imában társaságában? Mennyire komolyan veszed őt? Mert most divat most hiszek,de csak olyan megszokás gyanánt? Annyira sok és elgondolkodtató tanítása volt Tibor atyának hogy egy gondolat menet egy napra elengedo elmélkedést adna...

    Szolgálatom mint pap, hívő MENNYIRE tükrözi azt hogy én komolyan veszem az Istent? Mennyire teszem bele szívem lelkem az imában,a tevékenységemben, életem nehéz időszakában hogy Jézusert teszem? Látszik ez rajtam? Mi látszik és mi látszik belül és mi jön ki? Mert ami bent van,csak az tud kijönni!

    Jézus már előre imádkozott ott az utolsó vacsorán" Értük könyörgök.."

    De mit ér a szó? Mit érnek a szavaim? Ha nem vernek bennem bennünk gyökeret?

    Ha komolyan venném Jézust,akkor Ő is? Ő akkoris komolyan vesz,hisz kész volt értem meghallni.

    Ezekben a nehéz időkben bizony Isten olyan sokszor jelentkezik,de szinte mintha " feleslegesen" Csomagtartóba tesszük?

    Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
    Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
    Ezt az imát még nem imádkoztad el!

    Valami nagyon szépet ISTENÉRTÖSSZHANG 2.

    Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

    Szep
    23

    A Szentháromság teljesen összhangban van! Egységben! Békében! És még nem ismerhető el nem sajátíthato tiszta szeretetben!

    És mivel Ők hárman egyek, tökéletesek" csak" tökéleteset tudnak alkotni is!

    Teremtett világot,embert és lelket!

    A világ, a test és a lélek teljes egységben, összhangban kellene hogy legyen! Isten tökéletesen eggyé formálta!

    Ha a test megbetegszik,a lélek is megérzi ennek hiányát! Ha a lélek betegszik meg? Akkor a test szinte lebénul, össze tör! Ha viszont egységben vannak,egyik kiegészíti a másikat és szinte mondja biztassa az agyat" gyerünk! Tovább! Még egy lépést, még egyet!" Erős lelkű ember a testét is tudja edzeni!

    Mi van a világgal? Hogyan kapcsolódik a test a lélek a világhoz a természethez? Úgy hogyha kibillen, abból a tökéletes harmóniabol,amelyet Isten teremtett ilyenre. Mind három teljesen összefügg! Megbillen a tisztaság, eltűnik a szemérem virág! Olyan dolgok,amiket ugye tudományosan meg lehet állapítani. Ózon réteg...a jég hegyek...az emberi pazarlás,a gát nélküli élet..abortusz, csonka gyerekek... Nem hiszem el, hogy egy fogamzás gátló tabletta szedése idővel nem hat ki a hosszú éveken át szedett bogyó arra a picire. A sok gyógyszer mellék hatása... Alchelmen kór... Régen is voltak feledékeny emberek,de ennyi?? Mitől? Az a sok megfelelni tudás,megterheli az agyat.Millio ezer felé figyelés, több lábon álló munkák... és a különböző betegségek...ennek a felgyorsuló világnak" mellék termékei"

    Isten egységet harmóniát teremtett! Összhangot! De nekünk nem volt jó,mint Ádámnak és Evanak a paradicsomi élet.pont az az egy fa bántotta.. miért nem lehet róla enni! Nem a fa! Isten alkotta rend megszegése.5 parancs! Tíz parancs! És itt a teljes káosz!

    Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
    Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
    Ezt az imát még nem imádkoztad el!

    Valami nagyon szépet ISTENÉRTMINDENT elengedett...

    Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

    Szep
    17

    Most lett vége a Csíkszeredabol közvetített gyönyörű szentmisének.
    Milyen sokat tanultam ismét! Mária Magdolnarol szólt az evangélium. Aki bűnösen,koszosan is " oda mer" menni Jézus elé, és szinte engesztelni bocsánataert esedezik Jézusnal... könnyeivel öntözi Jézus lábát.. olajjal keni be... milyen remény van ennek a bűnös asszonynak a lelkében?... Miben reménykedik? Miért hisz Jézusnak? És Jézus mit lát meg a szemében? Látja a töredelmes bűnbánatot? Látja, hogy komolyan meg akar szabadulni a bűneiből,nyomja a lelkét, szenved tőle...( A pontok helye a megállást jelzi, álljunk meg egy pillanatra.) Nem bírja vinni ezt a bűnt ez a bűnös asszony és Jézushoz menekül. És Jézus felfedezi a komoly bűnbánatát, tényleg meg akar szabadulni.De Jézus nélkül nem megy, egyedül képtelen rá, újra vissza esik újra újra gyenge. Szüksége van Jézus erejére, szeretetére, megbocsátó megújító irgalmara.Ez a gyónas! Szükségem van Jézusra hogy újra talpra állják, hogy újra embernek érezzem magam a bűn állatias allapotomban. Mária Magdolna is és mi is kegyelmet kapunk, újra és újra MINDENT ELENGED! MINDENT!
    És mi? Mi mennyire nehezen engedjük el a sertést,a beszólásokat..
    Az adósnak mindent elengedett, hallhattuk egyik nap az evangéliumban.Mi meg milyen nehezen engedjük el azt a lég gömböt, hallgattuk a predikacioban. Olyan görcsösen tudtunk ragaszkodni a kapott sérelmekhez.. én ezt sohasem felejtem el,nekem még most is fáj...Mi lenne velünk ha azt mondaná az édes Jézus..tudod. ez a bűnöd hogy évek óta nem jársz templomba hogy fáj nekem? Tudod mióta jársz a bűn útján megszegve a parancsokat nem törődölsz vele csak szüntelenül vissza esel hogy fáj ez nekem?... és te ezen " agyalsz"??"
    Nagyon megérintett a mai predikacio, nagyon tanító volt számomra, és elgondolkodtató. Azt hiszem lelki életünk útján nagyon is fontosak ezek a lélek építő szavak.
    Külön köszönöm a szép és választékos énekeket" Belépek Isten oltárátoz..." Nagyon szépen énekelt a kántor Úr. És érdekes,kicsi gyerek is volt a szentmisén ezen a reggelen és sokszor felsirt. Az atya meg is jegyezte de jó hallani hogy sir.( Nem ..vidd ki ne nyekeregjen itt...) Őrült ennek a kisgyerekek jó hogy ott van.
    Köszönöm az Erdélyi Mária rádió közvetítését.
    Mivel igazából nem tudnék választani a négy magyar Mária rádió közül, ezért" beosztottam" őket. Reggel erdélyi és szerbiai, mikor melyiket érem el,vagy ébredek fel, délben a felvidéki Mária rádióban imádkozom a rózsafüzért, 3 kor a Bp- I...
    Isten éltesse ezen rádióban dolgozó szolgálat tevőket,és vigyázzon rájuk a drága szép Szűzanya!

    Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
    Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
    Ezt az imát még nem imádkoztad el!

    Küldetésünk

    Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."