19187 ima található a honlapon, összesen 22701 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

  Egyéb kategóriák

  Valami nagyon szépet Istenért

  Valami nagyon szépet Istenért
  Napi több frissítés

  Somogyi Margit gondolatai

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Márc
  31

  "Aki küldött, velem van, nem hagyott magamra, mert mindig azt teszem, ami tetszésére van!" - mondja Jézus a mai evangéliumban.
  Isten a Benne bízókat mindig megsegíti, velük van!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Márc
  30

  Nagyon elgondolkodtam azon... Lázár beteg, üzenik Jézusnak Mária és Márta" akit szeretsz beteg" és Jézus nem ugrik hogy barátját meggyógyítsa,vagy meglátogassa. Emberi szemmel nézve,azt mondhatjuk,ennyit ér egy barátság Jézusnak? Miért hagyta figyelmen kívül? Mint akinek nem fontos egy barátság? Ha velünk egy igaz barátunk ezt tenné,ha bajban vagyunk segítségre szorulunk talán meg is szakitanank vele a barátságot.De mi sajnos emberi számítással, türelmetlen viselkedésükkel gondolkodunk így.Jezus igenis törődik Lázárral, Mariaval és Martaval. Még akkoris ha azt hallja,ha itt lettek volna...ha igazán szeretnéd...ha van szíved... Jézus,mint ember sír... miért sír? Mert szereti Lázárt! Mert látja a bűneinket! Ma is sír! Megrendül, és imádkozik az Ő drága Mennyei Atyjahoz. Ő tisztában van küldetésevel,tudja miért jött és mi a dolga.Es kéri imádkozik hangosan.Most halljuk mit imádkozik... tudom hogy meghallgatsz..csak a körül álló nép miatt mondom...milyen szép beszélgetés az Atya és a Fiú között! És meghallgatja az Atya Jézust és Lázár kijön szavára a sírból.Lazar Jézus szavára feltámad! Szinte előképe Jézus feltámadásának. Ő a sziklát is ketté töri,a fal sem jelent gondot neki hogy az apostolokoz bejusson.Es neki egy vírus sem jelent gondot. Jézushoz hasonlóan mi is tiszta szívvel kérjük segitsen meg minket! Bűnbánó szívvel kérjük bocsánatát!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Márc
  28

  Megdöbbentő és mélyen megérintő volt az este a Szentatya beszéde, a Szentségi Jézus előtt töltött együtt lét, ima, csend, és a Szentségi áldás.
  Nagyon el kell gondolkodnunk az életünkon,tetteinken...ez nem egy nem mindennapi este volt! " Miért féltek kicsinyhitüek? Még mindig nem hisztek?"Jézus alszik a bárkában, és süllyed a hajó....most is bent ül a mi hazánk,a világ saját bárkáinkban.. és mi kétségbe esünk... vétkeink súlyossága,a sok ügy miatt... mi lesz velünk? Hogyan élünk ezután? Mi lesz? Ha... Annyira kétségbe esünk, vásárolunk, próbáljuk magunkat megvédeni.. és Jézus meg ott alszik a bárkában.. és elkezdünk kiabálni..mert életünk hajója süllyed...sajnos a bűn miatt süllyed,nem bízunk Istenben,mert olyan sokszor figyelmeztetett, szentmisére, rózsafüzérre, bűnbánatra,tiszta életre, és...most teljesen kétségbe esve kialtozunk.Jezus! Ments meg minket! Ments meg engem,én sem vagyok kivétel,én is kiabalok. Kicsiny hitemmmel..
  Komolyan venni Jézust! Komolyan venni az életet! Annak minden percét! Mert amit elmulasztottunk,azokat a bűnöket amiket elkövettünk nem tudjuk semmivé tenni.Isten tudja csak" megsemmisiteni!" Isten elől nem tudunk elmenekülni.Isten mindent lát! De nem nyomoz utánnunk! De mindent lát! Egyedül neki kell elszámolni tetteinkrol!!
  A nagyböjt hátra lévő idejében számomra egy fajta magán lelkigyakorlatot végzek.Jezust kérve vezessen! Ő tudja személy szerint mi kell nekem hogy egyenesbe jöjjek ebből a sok mindenből.Tehat számomra van egy út irány! Jézus felé haladva,mindent át imádkozva...

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Veletek vagyok minden nap a világ végezetéig!"

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Márc
  27

  Gondoljuk csak el...ki mondhat ilyent magáról? Ki az,aki velünk van a világ végezetéig? Hűségesen!! Mindenki elhagy egyszer bennünket...és Jézus azt mondja: Én veletek vagyok, mindig!
  Nézzük csak meg a mostani helyzetet... nyomasztó, fájdalmas, főleg a templomba járók,és napi áldozók számára. És vajon észre vesszük-e ezt a velünk levését Jézusnak? Valamit elvett tőlünk! sok mindent? És elvesztettük a reményt? Kilátástalan minden? Hol voltál, Uram mondja az egyik Szentünk Jézusnak? (Most nem jut eszembe a neve) és Ő azt mondta" MINDVÉGIG VELED VOLTAM!" MINDVÉGIG! Semmi és senki ne homályositsa el azt a Jézust bennünk,aki így erősít minket" Veletek vagyok minden nap a világ végezetéig!"
  Itt vannak a szentmise közvetítések... annyira megörültem a Szeretetláng kaponaba bemutatott szentmisenek! Ennyi helyre egy nap nem tudnánk eljutni! Celldömölk, Kazincbarcika,Budapest, Sárvár.... nagyon sok értékes szentmise! Hallgassuk és erősödjunk! Szükségünk van rá! Ok nélkül nem történnek dolgok velünk! De vegyük észre,min kell változtatnunk, és mik azok a lehetőségek amit még a megsebzett és értünk oly sokat szenvedett Jézus nekünk ad! Tanuljunk ezekből és fogjuk meg lélekben egymás kezét!
  És még valami! Az este hallottam. Gyakoroljukna Placid atya bevált módszerét a túlélés négy szabályát! Ha ők ezt a Gulagon megélték, és gyakorolták akkor nekünk is sikerül! 1. Nem panaszkodni! 2. Megtalálni az örömet! 3. Értékes vagyok! 4. Imádkozni! És naponta nyerünk bajnokságot.
  Túl fogjuk élni! Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTMindenható Urunk, Atyáink Istene!

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Márc
  25

  Mindenható Urunk, Atyáink Istene!

  Hálát adunk neked a világért, amelyben lehetővé
  tetted az emberiség életét. Hálát adunk a teremtés
  egész gazdagságáért és a csodálatos
  törvényszerűségeiért. Hálát adunk azért, hogy
  minden pusztító erő ellenére megmaradtunk, és
  képesek vagyunk arra, hogy világunkról és
  önmagunkról új és új felismerésekre jussunk.
  Köszönjük, hogy egyénileg és közösségben is
  harcolhatunk megmaradásunkért és azért, hogy
  életünk egyre szebb és tartalmasabb legyen. De
  mindennél inkább köszönjük neked, hogy örök életre
  hívtál meg minket, és Krisztus Urunk megváltó
  halála által utat nyitottál nekünk az
  örök boldogságra.
  Amikor olyan természeti csapások érnek minket,
  amelyek ellen a magunk erejéből teljesen biztos
  védelmet még nem találunk, átéljük, hogy végül is
  mindig a te kezedben van az életünk.
  Alázattal kérünk, segítsd a tudomány embereit, hogy
  mielőbb megtalálják a mostani járvány ellenszerét.
  Adj a társadalmak vezetőinek éleslátást, hogy
  megfelelő intézkedésekkel gátat szabjanak a fertőzés
  terjedésének, segítsék a betegség megelőzését,
  leküzdését és a hatékony eszközök eljutását a
  rászorulókhoz. Adj irgalmat és örök nyugodalmat a
  betegségben elhunytaknak, adj a betegeknek
  gyógyulást, az orvosoknak és az egészségügy
  munkatársainak erőt és áldást bátor helytállásukhoz.
  Erősítsd bennünk a hitet, a bizalmat és a segítő
  szeretetet, hogy megadhassunk minden lelki és testi
  segítséget beteg embertársainknak és gyászoló vagy
  aggódó hozzátartozóknak. Add, hogy felelős
  viselkedésünkkel mi is hozzájáruljunk a betegség
  terjedésének elkerüléséhez.
  Bocsásd meg Urunk, minden bűnünket, amit
  gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással
  elkövettünk.
  Szentháromság egy Isten, irgalmazz nekünk!
  Boldogságos Szűz Mária, betegek gyógyítója,
  könyörögj érettünk!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTJézussal élő kapcsolat! Kapcsolatban!

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Márc
  23

  Jézussal nem találkoztunk tegnap a templomban, élő találkozás nem történt meg.MEGIS!! Jézus nem hagy minket árván!! Mindig keresi a módját arra, hogyan találkozzon velünk. Ő mindig keresi! Ő a sebzett,a kitaszított,S megvetett, földre tiport Isten utánunk jön.
  Ha valaki pár évvel ezelőtt ilyen mert volna jósolni hogy nem lesz nyilvános szentmise, bezárják a templomokat, nagyon tiltakozunk volna,hogy ilyen nem lehet. És mégis megtörtént. De Jézus nem tűnt el!!!! Jézus velünk van! Őrizzük e az utolsó élő szentaldozas örömét szívünkben? Van e ereje lelkünkben? S most hogyan éltük meg a lelki áldozast? Milyen kapcsolati" eszközöket keresek hogy élő maradjon ezt a szeretet kapcsolatom az élő Istennel?
  IMA! Először! Ahhoz hogy valakivel kapcsolatban lehessek meg kell szolitanom. Jezust szólítom, kérem, imával keresem Őt! Ez lehet naponkénti szüntelen ima is.Hogyan? Bele viszem Jézust a naponkénti tevékenységemben,elmondom mit teszek,miben kérem segítségét. Mintha hazastartsamnak,vagy a legjobb barátomnak mondanám el( Jézus a legjobb barátom nem?) Kérem segítsen!
  Eszközök! Média adta szentmisék hallgatása, predikaciok,lelkigyakorlatot...
  Élő eleven kapcsolat a Szentírás! Nyissuk ki, és ahol kinyílik,olvassuk! Láthatjuk ám a csodát! És a mai idők nehéz napjainkban tanulva leszünk képesek erőre kapni!
  Jézusnak megvannak az eszközei arra,hogy a bennünk lévő űrt, újjá teremtse.Csak! Neki!
  A mai evangéliumban hallhattuk,a tisztviselő kérését a fia gyógyulását kérte, jöjjön el, és gyógyítsa meg! Jézusnak " nem kell elmennie" mindig,ahhoz hogy gyogyitson.Eleg kimondania "meggyogyult!" És az úgy van!
  Elég kimondania azt a varázs szót" veled vagyok" és velünk van! Egy lelki aldozas,nem szentaldozas! És online szentmiséjének nem" olyan" szentmise! De hisszük e hogy Jézus ott van a mi szobánk falai között????? Hisszük hogy Ő oda tud" repülni" Higyjuk! Higyjem!!!
  Emmanuel! Velünk az Isten! De!!!!!!!!! Mi is Veie vagyunk??? Nem tagitunk mellőle????
  Drága jó Jézusom! Mond! Hát hova menjünk? Hol kapunk vigaszt? Hol?? Nélküled olyan nehéz" lenne"! Jöjj ma is, társulj ma is mellénk mint az emmauszi tanítványokhoz! Csuggedt, tanácstalanságunban beszélj hozzánk! Maradj velünk Uram!!! Kérünk!!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Küldetésünk

  Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."