17233 ima található a honlapon, összesen 18918 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

  Egyéb kategóriák

  Valami nagyon szépet Istenért

  Valami nagyon szépet Istenért
  Napi több frissítés

  Somogyi Margit gondolatai

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT

  Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

  Feb
  20

  Kinek tartom én, ki nekem Jézus? Ha valaki megkérdezi mondjam el, ki nekem Ő,mit mondok? Miért hiszek? Miért imádkozom naponta többször hozzá? Vagy szüntelenül? Miért lenne üres az életem nélküle?

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTGyökér kezelés...

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Feb
  19

  Fáj? És a lelki gyökér kezelés? Hú! Az nagyon! Mikor úgy bele megy az "elevenbe"
  De végülis, ha alázattal elfogadom, hogy hibaimra rá világítanak, akkor az csak nekem fog jobb lenni!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT" Én boldog pap vagyok!"

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Feb
  18

  Vallotta magáról egyik telefon beszélgetés alkalmából a tegnap elhunyt Kovács János Alsópáhoki atya.
  Mi volt az Ő boldogságnak a titka? Maga Jézus és a Szűzanya! Boldog volt hogy Isten meghívta és ezt a boldogságot sugározta mindenki felé.
  Zarándoklatokat,gyalogosan is sokat vezetett és ment. Medjugoriebe is minden évben szervezett zarándoklatot.Boldogan mesélt róla, lelkesítette az embert.
  A Máriás papi Mozgalom keretében ismertem meg, és sok lélekemelő imádság együtt töltött idő együtt a Szűzanyaval. Teréz missziót tőle hallottam, hosszant lelkesen beszélt róla.Annyira örült és várt minket! Templomára az Alsopahoki templomára el lehetett mondani mint az egyik atya is elmondta" varázsa van ennek a templomnak, jó ide belépni,MERT SOK IMA ELHANGZOTT!!" Isteni irgalmasság kép ragyog a templomban, és a Fatimai Szűzanya szobra Fatimabol,amit Pápai Lajos püspök atya koronázott.meg. Gyönyörű ünnepség keretében.
  Szerette a szépet,a virágokat.Plebaniajan egyedi különleges virágok voltak.Es ő gondozta,és hirdette az " ápolója" gondos figyelmes szeretetét.
  Jó pásztor volt! Hivatásának élt, és másokat is erre tanított, buzdított. Sok fiatalt vezetett az oltárhoz.Lattam az utolsó papszentelesen,azt a tiszteletet és óvó szeretetét ahogy fogadta az áldást az újonnan felszentelt fiától. Az Ő szava volt" imádkozzunk papjainkert,hogy talpon tudjanak maradni!"
  Köszönöm Istenem hogy ismerhettem János atyát! Köszönöm azokat a lelki értékeket amit át adott! Jutalmazd meg az örök boldogsággal földi élete után! Hiszen ezért élt, ezért volt pap, ezt próbálta sugározni mindenki felé!
  De imádkozzon értünk János atya! Pap testvéreiert, értünk hivekert hogy valóban mi is " talpon" tudjunk maradni!
  A jó harcot megharcoltam a pályát végig futottam, boldogan vár rám a mennynek koronája! Örök boldogság fenyeskedjek neki! Emlékét szívemben orizem, és sohasem felejtem el!

  Ui. És a Medjugorie áldást sohasem mulasztotta el" Megaldalak téged édesanyánk különleges anyai áldásával!"

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTEmberi szenny...

  Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

  Feb
  12

  Ami kijön az a bűn, nem amit megeszünk.
  Az egyházban nem azért vannak az engesztelések, böjtök, vezeklésre serkentő gyakorlatok, mert ez a rossz szóval élve a "mániájuk" hanem mert Jézus iránti szeretetből Jézusért és a magam jobbátételéért teszem. Van egy lelki testvérem, aki minden héten 4 órás Szentségimádást végez 11-3 ig éjjel, Jézus iránti szeretetből, csendben kettesben az Úrral. És számára ez nem kínzás! Sőt, még utána másik nap böjttel is megduplázza. Ez a böjt! Ha adok Jézusnak valamit, Jézus mindig észre veszi és százszoros jutalomban részesíti.
  Milyen a szennyes ember? Tele van rosszindulattal. Ontja magából a szennyet. Szennyezett a levegő a sok permettől? És az az ember vagy én mit permetezek másra? Haragot? Gyűlöletet? Kétszínűséget? Rosszindulatot? Pletykát? Rágalmat?
  Ne menj közel hozzá- mondták nekem egy kórházba, mert kiveszi az energiát belőled, egy nagyon rosszindulatú ember. Mosolyogtam rajta, mert nem értettem. De valóban, lehet olyan aki energiát szív ki belőlünk? Nem tudom! Nem vagyok okos, de hatással sajnos lehet ránk! És nem jó hatással!
  Én így gondolom a bűn ami kijön belőlem, vagy mindenkiből kijön.
  Mielőtt egy gondolat menetet leírnek, nagyon nagy lelkiismeretet tartok, és minden egyes szavát átrágom annak, amit leirok és magamon kezdem.
  Jézusom! Amikor ezeket elmondtad a mai evangéliumban, mert te jól belelátsz minden emberbe, és azért mondtad el. Segits engem abban, hogy napról napra hibáimból okulva, vigyázzak arra, mi jön ki belőlem! Minden nap tanulnom kell! Mert bár törekszem a jóra, az igazra, de a sátán olyan erősen támad, pláne mióta Szeretetlángos vagyok, hogy csak a Szűzanya palástja tud védelmet nyújtani. Ennek a folytonos ima, és böjt tud csak gátat vetni.

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTBetegek

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Feb
  11

  Lourdesi Szűzanya, betegek gyógyítója! Könyörögj érettünk!
  Nagyon sok esetben a lelkünk betegszik meg először. Gondolok itt a sok stresszre, amit olyan sokan orvosok is mondanak.
  Gondoljunk csak bele, milyen fájdalom, ha egyik hozzátartozónk rosszul lesz, szívrohamot kap, vagy egy daganatot észlelnek nála, mennyit aggódunk. Mire megyünk? Mit mond az orvos? Jobban van-e? Ez a sok stresszes állapot nem tesz jót, sem a szívnek, sem az egész szervezetnek. Aggódva figyeljük az egész betegséget, és sajnos senkinek sem tesz jót. Immunrendszer... felbomlik.
  Lélekerősségért is kell sokat imádkozni, Hogy testünk ellenállóbbá váljon ezeknek. Ha jól kondiban van a lelkünk,akkor jobban bírjuk az ütéseket, a szenvedést, a harcot, a kísérteseket, küzdelmet.
  Az imádkozó embernek van egy óriási kapocsa, hogy mindig Istenben kapaszkodik! Nincs olyan baj, betegség amelyben ne fedezné fel Isten ujját. Még akkor is,ha olyan nagyon nagy zűrzavar sátáni kísértés van is, hogy Isten ne tudna belőle kivinni minket!
  Amit mi elhibaztunk, elronottunk, kimondunk, Ő az Isteni Megváltónk újra beköltözi, újra gyógyírt ad, újra erőt önt belénk. Csak Ő! Egyedül csak Ő tud bennünket kivezetni!
  Drága Szűzanyank! Lourdesi Boldogasszony! Imádkozz értünk!! Adj gyógyulást a betegeknek! Adj erőt minden beteg ápolóknak!
  Ave Mária! 

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Küldetésünk

  Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."