Valami nagyon szépet ISTENÉRTVihar felett is uralkodó mindenható Isten

Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
30

Isten az egész világ Ura és a mi Mennyei Atyánk.Tanultuk hittanbol.És tudjuk, hisszük hogy így is van. Ő a mindenek felett álló,egy örök Isten a teljes Szentharomsagos egységben!
A mai evangéliumban olvashatjuk a kétségbe esett tanítványok kiállítását a viharos tengeren.Mi is sokszor, kiálltunk hol vagy Istenem? Hol vagy? Elvesztettem a fiamat, édesanyámat, drága szeretteimet, hol vagy? Hol vagy abban a virusban,abban a nagy esőzések, katasztrófák idején? Milyen Isten vagy? Ennyire szeretsz minket? Fajdalmainkat bizony kimondhatjuk, még meg is rendulhetunk hírünkben,meg is tagadhatjuk mint Péter, menekülhetunk mint az emmauszi tanítványok,de Jézus NEM TÁGÍT mellőlünk! Jézus,akkor is ott van a mi barkankban,ha mi nem érezzük ennek a vihar közepette az Ő jelenlétét. De mi kidobjuk e Őt a mi életünkből? Majd én megmutatom, Isten nélkül is boldogulok! Nem kell nekem az Isten aki ennyit gyötör,ennyi fájdalmat megenged,ennyi bajt hoz családomra! Csak egy baj van!!! Nem bírod egyedül!!!! Nem bírod nélküle!! Istenre nemcsak a rózsafüzért morzsolo öreg asszonyoknak van szüksége,hanem aki most olvasod írásom. Fáj a szíved? Össze vagy törve? Minden hullám össze csapott feletted? Nincs senki aki a banatodra gyógyírt adjon,sebeder begyogyitsa? Isten lát!!! És... ahogy oda térdelt Csókai fő orvos Úr egy fájdalmas nehéz időszakban, ő a nagy tudású nagy ember,mert élete térdre kényszerítette, úgy te is térdelj le,borulj le és szíved mélyébol kérj bocsánatot Istenedtol! És meglátod,annak a végtelen és IRGALMAS Istennek életed viharaban veled küzdő Istennek hatalmas erejét! Nem hiszed??? Kételkedsz Benne? Benne? Aki mindenek felett uralkodó Istenben? Bízz benne!!! Mert még Ő sohasem engedte el a kezedet! Te szakitittad ki! Fog meg újra és újra és újra! Mert a csodát megadja!! Nézz rá és láss!!!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."