Valami nagyon szépet ISTENÉRT Sziklára épített ház.Sziklára épített hit.

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
07
Sziklára épített ház.
Sziklára épített hit.
Milyen a sziklára épített ház?
Milyen a sziklára épített hit?
Lebonthatatlan. Erős.
Kitől Erős? Istentől! Rá építkezik. Már az alapoknál ott van. Nem közben rakja meg. Nem is toldozza, foltozza. Istent kéri a kezdetektől. Tanulja, támogatást kér.
A hit is ilyen. Kisgyermekkorban már lerakja az alapot. Jár hittanra. Növekedik ebben a bölcsességben, és edződik is. Szüleitől kapja az első hit felé közelítő tanítást. Megtapasztalja, mi viszi előre a hitben, mi távolítja el, mitől óvja meg. A szentáldozás a  tégla”, mellyel tovább építkezik. A bérmálás a kötőanyag, mely megszilárdítja ezeket a falakat és ráhúzza a tetőt. Halad a lelki élet útján, miközben végzi az állapotbeli kötelességét. Lépcsőfokról lépcsőfokra haladva Istennel ezen ház építés során. Lelki házat épít Istennel.
Mi a homokra épített ház? A maga építette ház, melyben nincs szükség Istenre, mert én tudom, hogyan is kell!”. Nem kér segítséget, nem bízik senkiben, csak magában. Bocsánat! Kell az önbizalom! Kell a magabiztosság, kell a tanulás, de nem kihagyva Istent!!
Isten áldását kérve! Bízva a kapott talentumokkal!
A ház, amely sziklára épül, nem dől össze, ha van, aki ezt irányítja fentről, engedi ezt a lelki házat, akár az otthoni házat Istennel építeni.
Kértük már erre Isten segítségét? Bíztunk benne egy betegség, baj közepette? Hogy ne dőljön össze? Ne roppajunk össze? Soha nem dől össze, ha ott van az Isten!
Otthonunk és lelkünk házacsak veled sikerül, Istenem!! Kérjük, segíts minket ebben, Istenünk!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."