Valami nagyon szépet ISTENÉRTMindenekfelett álló Isten

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
22

Krisztus király ünnepe Jézus Krisztust mint a mindenség királyát ünnepli ma a világ egyház. A hatalmas dicsőségben uralkodó felséges Istent.

Hatalmas! Egyedüli! Örökké uralkodó király!

Király! És leszálló ereje mindenkihez elér.Mint kisgyermek le tudott jönni a dicsőséges trónjáról, egy jaszolba született, tanított, szenvedett, imádkozott,meghalt, feltámadt és MÉGIS VELÜNK VAN! Az Oltáriszentségben titokzatos módon, elrejtőzve,de fenséges valósággal.Ugyanaz a király a mennyben, földön, kereszten, és..... BENNEM,BENNED! Hát nem csodálatos? A nagy király bennem él! Isten temploma vagyok! Milyen vendég fogadó vagyok? Benned akarok lakni- mondja Jézus.Akarod? E hatalmas Istennel élni, menni, szenvedni, örülni... óh...micsoda kegyelem!!! Az ég királya a mindenható irgalmas Isten bennem....el áll a lélegzetem.....Uram, nem vagyok méltó....de csak egy szót mondj! Csak érezzem jelenléted,csak jöjj,ne késlekedj!

Veled minden könnyebb! Veied mindent elviselek..mindent de mindent!!

Istenem királyom magasztallak téged,szent nevedet áldom örökkön örökké!!!!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."