Valami nagyon szépet ISTENÉRT Ki gyönge, hogy én gyönge ne lennék?Ki botránkozik meg, hogy ne égnék?

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
13

És így is ír Szent Pál" Amikor gyönge vagyok akkor vagyok erős!"
Gyenge ember,az gyenge! Nincs se ereje se semmije! De akkor miért mindja Szent Pál hogy amikor gyenge vagyok akkor vagyok erős??
Mert nem a maga erejében bízik! Tudja hogy van amihez van ereje,de van,amihez nincs!
Gyengeségeim tudatában én is az vagyok! Sohasem voltam erős,sem fizikailag sem sehogy. Mikor érezzük meg egy másik emberben aki bár kicsi de mégis olyan felforgató lelki erősség lakozik benne? Egy szent életű pap számos van a Szentek között,akiket eldugtak egy kis faluba,mert hát ott él lesz.Vianney Szent János pld..milyen is volt? És mivé tette azt a kis eldugott falut? És sorolhatnám...
Jézus benne lakozasa által belé költözött az az erő, amellyel ha gyengének is tűnt erős tudott maradni, erőssé vált.Ahhoz pedig hogy ezt az erőt elnyerjuk hatalmas alázat kell.Csak az alázatos,Jezusban kapaszkodó ember tud erős lenni!Mert amikor érzem, tudom hogy milyen esendő ember vagyok,de ENGEDEM Jézus erejét működni,akkor vagyok erős!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."