Valami nagyon szépet ISTENÉRTKell ennél nagyobb öröm?

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
25
Kell ennél nagyobb öröm?
Valóban micsoda erő van a Szentirásban!
A mai olvasmány Zakariás könyvéből:
Magam leszek a tüzes fal körülötte, és én leszek a dicsősége. Örülj és ujjongj, Sion leánya, mert íme, eljövök, hogy nálad lakjam. Sok nép az Úrhoz tér majd azon a napon, és az ő népévé lesz - mondja az Úr.
Tüzes fal. Mint egy bástya. Körülveszi. Akit tüzes fal vesz körül, azt nem lehet megkozelíteni.
Nála lakik. Akiben Jézus jelen van, hozzá költözik, az valóban nagyon boldog! Mindene megvan! Semmit sem nélkülöz, a legnagyobb kincs van a szívében.
Nagy boldogság olvasni ezeket a szavakat! Olyan szavak, melyek igazak voltak akkor is, amikor ezeket leírták. Nem veszít az értékéből és a mondanivalójából. Mint egy mai napra írt üzenet.
Isten oltalmaz és véd és bennem, nálam akar lakni!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."