Valami nagyon szépet ISTENÉRTJézus feltámadt! Alleluja!

Reggeli ima13 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
17

Jézus feltámadt! Alleluja!

Az én feltámadásom...

Jézus megmondta,feltamadok.Ezért kellettek az őrök.Mert biztos ami biztos alapon,HÁTHA mégis igaz,amit mondott.Valami hatalom folytán HÁTHA igaz.. Félnek Jézustól,,és félnek azoktól az emberektől akik igazi tiszta életet élnek.Hatalmukban áll hogy kemencébe,börtönbe,kínzásnak vessék alá.Nem fog sikerülni!!!!megnyomorithatják az embert,meg is alázhatják,látszólag úgy néz ki,győznek is.De Istené a végső szó!!!!A kereszten Jézust kikötik,leköpik,elviseli,de JAAAAJ annak!!!jaj annak,aki másokat megaláz! Jézus él!!!és velünk van!

Az én feltámadásom...

Miben kell feltamadnom?miből?miért?

Az erőtlenségemből!a határozatlanságomból. Újjá kell születnem!!!a félénkségemből. Hittel!!hiteles keresztényként igenis hirdetni Jézus él!Nem szóval,nem hatalmam mutogatásával,nem pénzzel,csak,Jézusi magatartással!!! A példa vagy vonz,vagy taszít!!!

Jézusom ma is maradj velem velünk!!!Tanits minket ma is a szentmisén!Hallgassuk Őt!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."