Valami nagyon szépet ISTENÉRTHiteles keresztény. Tanúságtevő élet.

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
28
Hiteles keresztény.
Tanúságtevő élet.
Egy hívő ember tanúságot tehet életével, szavai nyomán, példás életével. A példa vonz, Hiteles! Erő árad belőle jó, a közelében lenni, fel lehet rá nézni, titok övezi. Ha ilyen hívő emberrel találkozik az ember, megcsodálja, azt kérdezi, mitől, kitől ragyog, hogyan éli az evangéliumot. Mindenkit másképpen érint meg a Lélek. Van, akinek egy lelkigyakorlat, van, akit egy Medjugorje zarándoklat! Igen! Magyar fiatalok mondják el tanúságot téve azt a csodát, amit a Szűzanyától ajándékba kaptak. Láthatták Őt! Ebben a videóban érezhető, hogy Mária a Jóisten segítségével ajándékot ad. Minden szentmise, szentáldozás ilyen hatalmas ajándék a Jóistentől. Boldog, aki él ennek az ajándékozó Krisztusnak a kegyelmeivel.
Ebben a videóban halljuk, mezítláb ment fel a hegyre, miközben a forró kövek égették a lábát. Áldozat, felajánlás! És öröm, hogy meg tudta tenni ! Bátorság! Hitték, hogy sikerül, és örömmel számolnak be róla.
Medjugorje nem egy csodababa! Hanem a csodák sorozata Isten és a Szűzanya által! Akik oda elmennek, más emberként térnek haza. Ez ugyanolyan, mint egy szentmise, a kegyelmet mindenki megkaphatja, aki kéri. Lelke átalakul és nem tud otthon maradni, mert érzi a vágyat, hogy újra találkozhasson Jézussal.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."