Szent II. János Pál Minden napra egy imaMindig örvendjetek

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Aug
02

Milyen sok ember van, aki... sosem ismerte meg az örömet! Ürességgel táplálkoznak és a kétségbeesés lét­ráján kapaszkodnak. „A sötétség és a halál árnyékában ülnek" (Lk. 1:79).

És nem is kell a földgolyó túloldalán keresgélnünk őket. Ott élnek szomszédságunkban, utcáinkon járnak, talán éppen a mi családunk tagjai. Valódi öröm nélkül élnek, mert remény nélkül élnek.

Remény nélkül élnek, mert sosem hallották, tényleg sosem hallották Jézus Krisztus evangéliumát, mert so­sem találkoztak egy testvérrel vagy nővérrel, aki megérintette volna életüket Jézus szeretetével és felemelte volna őket nyomorúságukból.

El kell ezért mennünk hozzájuk, mint a remény hír­nökei. El kell vinnünk hozzájuk az igazi öröm tanúsá­gát. Zálogát kell adnunk elkötelezettségünknek, hogy egy igazságos társadalomért és városért akarunk dol­gozni, ahol tisztelik és szeretik őket.

Így hát bátorítalak titeket, hogy legyetek mély és tar­tós hitű férfiak és nők! Legyetek a remény hírnökei! Legyetek az öröm hírnökei. Legyetek az igazságért dol­gozó, igazi munkások. Engedjétek, hogy Krisztus Evangéliuma, a Jó Hír kisugározzék szívetekből, és a béke, amit egyedül Ő adhat meg, örökre lelketekben maradjon. Drága testvéreim és nővéreim: „Örvendjetek mindig az Úrban, újból azt mondom, örvendjetek!"

 

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."