Pio atyamindennapi imája

Vágóné Kati

Reggeli ima34 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏🙏 | 03/01/2021 11:01

Márc
01
Pio atya mindennapi imája

1. Jézusom, Te mondtad: “Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek.” Íme most zörgetek, keresek és kérem Kegyelmedet, hogy (a szándék, amiért imádkozol)
Mi Atyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...
Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

2. Jézusom, Te mondtad: “Amit kértek az Atyától az én Nevemben, megadja nektek.” Íme most a te Nevedben kérem az Atyától a Kegyelmet, hogy (a szándék, amiért imádkozol)
Mi Atyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...
Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

3. Jézusom, Te mondtad: “Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.” Íme most Szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodom, és kérem Kegyelmedet, hogy (a szándék, amiért imádkozol)
Mi Atyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...
Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlenek iránt, légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a te és a mi gyengéden szerető Édesanyánknak a közbenjárására a kért kegyelmet.
Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!
Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."