Medjugorje Szűz MáriaMirjana Soldo által kapott üzenete

Napi Ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
02
Medjugorje Szűz Mária Mirjana Soldo által kapott üzenete

Drága Gyermekek! Isten elhatározásával és szeretetével választott arra, hogy Isten anyja és a ti édesanyátok legyek. De az akaratommal és a Mennyei Atya iránti mérhetetlen szeretetből és teljes bizalomból a testem, az Isten-ember kelyhe volt.

Az igazság, a szeretet és az üdvösség szolgálatában álltam. Most is itt vagyok köztetek, hogy gyermekeim, szeretetem apostolai meghívjalak benneteket az igazság hordozóiként; hogy akaratotokból és a Fiam iránti szeretetetből terjesszétek az ő szavait, az üdvösség Igéjét. Cselekedeteitekkel mutassátok meg mindazoknak, akik még nem ismerik a Fiamat, és az ő szeretetét.

Erõt találtok az Eucharisztiában- a Fiamban, aki testével táplál és a vérével erõsít bennetek. Gyerekeim, kulcsoljátok össze a kezeteket [imában], és némán nézzétek a keresztet. Ilyen módon hitet merítetek, hogy képesek legyetek továbbadni; megtaláljátok az igazságot, hogy megkülönböztessétek azt; amely olyan szeretetre vonz, hogy megtudjátok, hogyan kell igazán szeretni. Gyerekeim, szeretetem apostolai, kulcsoljátok a kezeteket [imában], nézzétek a keresztet, csak a keresztben van az üdvösség. Köszönöm nektek.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."