Maximilian Mária Kolbe a Szeplőtelen Szív LovagjaA lelki élet célja hogy megszabaduljunk hibáinktól

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Márc
06

A lélek megszentelése terén nehéz lenne bármit is kis dolognak nevezni, mivel a cél rendkívüli fontossága mindent nagyon fontossá tesz (...).  Ezeket a kis dolgokat azért sem szabad elhanyagolnunk, mivel a következményeik nagyon is nagyok lehetnek.

Az a lélek, aki ezeket a kis dolgokat elhanyagolja, eleinte még lelkiismeretfurdalást érez. Egy idő után a lelkiismeretfurdalás elmúlik, mivel a lélek hozzászokik a hibákhoz. Mivel a lélek tudatosan választja a tökéletlenséget és a bűnt, az ilyen léleknek az Úr Isten sem adja tovább hiába az Ő kegyelmeit (...).

Előfordul, hogy idővel az egykor buzgó és szent életű emberek is nagyon mélyre süllyednek, és ez azért történik, mert a kis dolgokat elhanyagolták az életükben. Ha egy nagyobb vihar jön, lelkük megrongálódott épülete könnyen romokba dől.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."