KILENCED Jó házastársért Boldog Taigi Annamáriához

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
23
KILENCED Jó házastársért Boldog Taigi Annamáriához

Az alábbi imádságot kilenc napon át imádkozzuk:

1. Ó Boldog Taigi Annamária, alázatos engedelmességed által, mellyel alávetetted magadat és imádtad az Egy Igaz Isten Három Személyének magasságos misztériumát, nyerd el számomra a kegyelmet a Szentháromságtól, amit bizalommal kérek: …. (mondd el kérésedet, válaszd ki a megfelelőt: 1,2, vagy 3)*** Dicsőség az Atyának…  (3-szor)

2. Ó Boldog Taigi Annamária, nagy szereteted és irgalmas gyöngédséged által, mellyel Jézus életének titkait szemlélted, nyerd el számomra a kegyelmet, amit annyira kérek: …. (ismételd el kérésedet, válaszd ki a megfelelőt: 1,2, vagy 3)
Dicsőség az Atyának…  (3-szor)***

3. Ó Boldog Taigi Annamária, a Szent Szűz iránti gyermeki odaadásod által, nyerd el tőle számomra a kegyelmet, melyet alázatosan kérek: …. (ismételd el kérésedet, válaszd ki a megfelelőt: 1,2 vagy 3)***
Dicsőség az Atyának…  (3-szor)

Ámen.

 

***
• 1) - hogy megtaláljam a férfit/nőt, akit Isten hitvesemül rendelt számomra

vagy:

- hogy .......(név/gyermekem) megtalálja  a férfit/nőt, akit Isten hitveséül rendelt számára.

• 2) - hogy a hitvesem és én, mindketten növekedni tudjunk az erényekben, hogy szent házastársai legyünk egymásnak és szent szülei gyermekeinknek.

vagy:  

- hogy ......  (név/gyermekem) és hitvese  mindketten növekedni tudjanak az erényekben, hogy szent házastársai legyenek egymásnak és szent szülei gyermekeiknek.

• 3) - hogy felismerhessem Isten Akaratát, és azt szeretettel és türelemmel kövessem.

vagy:

- hogy ......  (név/gyermekem) felismerhesse Isten akaratát, és azt szeretettel és türelemmel kövesse.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."