Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggelKEDD

Reggeli ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
16
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel KEDD

Az élet Kenyere
Nyíljon meg a szíved erre az új napra, és állj készen arra, hogy légy elérhető és élj örömmel mindabban, amit az Úr kínál neked. „Mert az az Isten kenyere, aki alászáll a mennyből és életet ad a világnak.” (Jn 6:30-35) Jézus az Isten kenyere, aki azért jön, hogy táplálékul szolgáljon, hogy fenntartsa életerőnket. Vágyj arra, hogy táplálék legyél mások számára. Hogy gesztusaid és szavaid életet adjanak, bátorítva testvéreidet útjukon. Tartsd fenn reményüket és bátorítsd őket küldetésükben. Ajánld fel az Úrnak mindazt, amid van, hogy a nők méltóságát és értékeit minden kultúrában elismerjék. Imádkozz, hogy megkapják Isten szeretetét és kegyelmét, mert ez fogja őket megtartani. Jóságos Atyám, tudom, hogy velem vagy. Itt vagyok ezen az új napon. Helyezd el a szívemet újra a Fiad, Jézus Szíve mellé, amit nekem adsz, és amit az Eucharisztiában kapok meg. A Szentlélek tegyen barátoddá és az apostoloddá, hogy elvégezhessem a küldetésem. A Kezedbe teszem örömeimet és reményeimet, munkámat és szenvedéseimet, mindent, ami én vagyok, közösségben testvéreimmel e világméretű imahálózatban. Máriával egységben felajánlom Neked a napom az Egyház küldetéséért, valamint Ferenc pápa e havi imaszándékáért,
hogy a nők méltóságát és rendkívüli értékét minden kultúrában elismerjék, és hogy megszűnjön a világ különböző részein tapasztalható diszkriminációjuk. Ámen (Argentin – uruguayi csapat)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappalKEDD

Déli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
16
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappal KEDD

Élj Mária mintájára
Tarts egy kis szünetet, lassítsd le a rohanó napodat. Hozd a szívedbe mindazt, amit eddig megtapasztaltál. Ferenc pápa azt mondja nekünk: „Szűz Mária fontosabb volt, mint az apostolok, püspökök, diakónusok és papok. A nők az Egyházban ugyanolyan fontosak, mint a püspökök és a papok; hogyan tehetnénk ezt még egyértelműbbé?”. Legyenek a te gesztusaid is Máriáéhoz, a nő és anya gesztusaihoz hasonlók, fogadd be testvéreidet, és légy táplálék az ő életük számára. Imádkozd el a hónap imáját a nőkért... a megszentelt nőkért, a hivatásszerűen dolgozó nőkért... mindannyiukért, nőiességük teljes szépségében és gazdagságában. Uram Jézus, Te, aki Máriát Édesanyánkul adtad: ma az egész Egyházzal együtt hálát szeretnék adni minden nőért: az anyákért, lányokért, testvérekért, feleségekért; a megszentelt nőkért, a hivatásukat gyakorló nőkért... mindannyiukért, nőiességük minden szépségéért és értékéért. De nem feledkezhetem meg a nők által gyakran tapasztalt diszkrimináció problémájáról. Ezért kérlek Téged, hogy mindegyiküknek, különösen azoknak a nőknek, akik könnyebben ki vannak téve az erőszaknak és a bántalmazásnak... tiszteljék a méltóságukat és alapvető jogaikat. Segíts hallatnom azoknak a nőknek a hangját, akik bántalmazás és kizsákmányolás, kirekesztés és jogtalan elnyomás áldozatai, és hogy erőteljesen felszólaljak az őket ért igazságtalanságok ellen. Engedd, Uram, hogy teret adjunk az ő cselekedeteiknek, és az élet védelme felé forduljunk minden államban, bármely korúak és állapotúak is ők, és hogy értékeljük a nők tagadhatatlan és egyedülálló hozzájárulását a közjóhoz. Napjainkban pedig, amikor az emberi nem ilyen mélyreható változásokat él át, nyújtsanak a nők segítséget az emberiség hanyatlásával szemben. Ámen (Argentin – uruguayi csapat)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."