Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggelCSÜTÖRTÖK

Reggeli ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
20
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel CSÜTÖRTÖK

Miatyánk.
   „Jézus pedig megtanított minket arra, hogyan beszéljünk Istennel és hogy a „mi Atyánk”-nak szólítsuk Őt. Megtanultuk az egyszerűséget és az őszinteséget az imádságban. Elmondhatjuk a nap elején, ízlelgetve a szavait.
   Kísérjen minket ez az ima egész nap, ismételjük lassan, minden imánál, mondatnál, kérésnél és szónál megállva. Erősítsük meg újra személyes és bizalomteljes kapcsolatunkat Istennel, mint Atyával, aki ismeri a szükségleteinket, még mielőtt kifejeznénk azokat.”

   Mondd el a felajánló imát azért, hogy a háború elől menekülők testvéreik üdvözlő és segítő gesztusai által érezzék meg az Atyát.
https://kattima.hu/hu/app/pray/ferenc-papa-imaszandeka-felajanlo-ima-2024.-junius-125095 
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."