Heti IGE bátorító üzenetEgy apa imádsága

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
18
Heti IGE bátorító üzenet Egy apa imádsága

Egy apa imádsága

„Akkor Mánóah így imádkozott… taníts meg bennünket, hogy mit cselekedjünk a gyermekkel, ha majd megszületik.” (Bírák 13:8 CEV)

A következő imádságot Douglas MacArthur tábornok, második világháborús hős írta fiára gondolva, akit nagyon szeretett. Ha szülő vagy, számodra is minta lehet, amikor gyermekeidért imádkozol. „Ó, Uram, add, hogy a fiam olyan férfivá érjen, aki elég erős ahhoz, hogy tudja, mikor gyenge, és elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával, amikor fél; olyat, aki büszkén tartja magát, ha becsületes küzdelemben legyőzik, de alázatos és szelíd, amikor ő győz. Add, hogy gerinces legyen és ismerjen Téged… Vezesd őt, kérlek, a könnyű és kényelmes út helyett a nyomás, a nehézségek és kihívások útján. Hadd tanulja meg ott, hogy talpra álljon a viharban; hadd tanulja meg ott, hogy könyörületes legyen azokkal, akik elestek! Bárcsak olyanná lenne, akinek a szíve tiszta, akinek magasztos céljai vannak, aki uralkodni tud magán ahelyett, hogy arra törekedne, hogy másokon uralkodjon; olyan, aki megtanul nevetni, de sosem felejt el sírni; aki a jövő felé halad, de sosem felejti a múlt tanulságait. Mindezek után, kérlek, adj neki elég humorérzéket, hogy komolyan gondolja azt, amit kell, de magát ne vegye soha túl komolyan. Adj neki alázatot, hogy mindig emlékezzen a nagyszerűség egyszerűségére, az igazi bölcsesség nyitottságára, az igazi erő szelídségére! Akkor, Atyám, el merem suttogni, hogy nem éltem hiába.”

 

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: www.maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33." Mai Ige elmélkedések angol nyelven itt.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."