Ferenc pápa twitter

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
29

A „lelki szegények” azok, akik tudják, hogy nem számíthatnak önmagukra, hogy nem elégségesek önmagukban. Érzik, hogy szükségük van Istenre, és minden tőle érkező jót ajándékként, kegyelemként ismernek el. #MaiEvangélium (Mt 5:1-12) #Boldogságmondások

 

Köszönetet mondok a Római Egyházmegye Katolikus Akciója fiataljainak a „Békekaravánért”. A megtépázott Ukrajnára gondolva elkötelezettségünknek és a békéért való imáinknak még erősebbnek kell lenniük.

 

Nagy fájdalommal értesülök a Szentföldről érkező hírekről. A halál napról napra növekvő spirálja nem tesz mást, mint bezárja a két nép között fennálló bizalom néhány villanását. #ImádkozzunkEgyütt a béke őszinte kereséséért.

 

Közel állok mindazokhoz, akik a tél közepén embertelen körülményekkel szembesülnek a dél-kaukázusi Lachin-folyosón. Nemzetközi szinten minden erőfeszítést meg kell tenni az emberek javát szolgáló békés megoldások megtalálása érdekében.

 

Ma van a Lepra 70. Világnapja. Kifejezem közelségemet azokhoz, akik ebben szenvednek, és bátorítom az e testvéreink teljes integrációja iránti elkötelezettséget.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."