Ferenc pápa twitter

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
25

Amikor imádkozunk, Isten kinyitja a szemünket, megújítja és megváltoztatja a szívünket, meggyógyítja a sebeinket és megadja nekünk a szükséges kegyelmet. #ÁltalánosKihallgatás #Ima

Orantibus nobis, oculos nostros Deus reserat, nostra renovat mutatque corda, vulnera sanat et, qua egemus, nobis praebet gratiam. #AudientiaGeneralis #Precatio

 

A nőket túl gyakran sértik meg, bántalmazzák, megerőszakolják, prostitúcióra kényszerítik ... Ha jobb világot akarunk, olyat, amely a béke otthona és nem a háború udvara, sokkal többet kell tennünk minden nő méltóságáért.

Nimium saepe mulieres mordentur, conculcantur, stuprantur, producuntur ... Si mundum volumus meliorem, qui domus sit pacis, non autem area belli, magis nos agere oportet pro uniuscuiusque mulieris dignitate.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."